Два украински дрона са атакували град Курчатов в Курска област, като

...
Два украински дрона са атакували град Курчатов в Курска област, като
Коментари Харесай

Дронове атакуваха Москва и Курчатов, въведоха план Килим

Два украински дрона са атакували град Курчатов в Курска област, като са развалили административна и жилищна постройка.

" Сутринта Курчатов беше нападнат от два украински дрона. Нанесени са вреди на административната и жилищната постройка. Следователи са на място, с цел да открият размера на вредите. Подробностите се прецизират ", написа губернаторът Роман Старовойт в канала си в Telegram, съобщи Нюз.бг и Българска телеграфна агенция.

ТАСС акцентира, че в Курчатов се намира нуклеарната електроцентрала " Курск ", а градът се намира на към 70 км от границата с Украйна.

И на територията на московска област - регион Люберецкий - е свален дрон. За това оповестява кметът на Москва Сергей Собянин. Дронът е свален с Противовъздушна отбрана системата. Според информацията на Собянин няма потърпевши и опустошения.

Общо 58 полета са арестувани на московските летища " Внуково ", " Шереметиево " и " Домодедово ". 38 полета са били забавени, а 23 полета са анулирани. ТАСС оповестява, че идващите на " Внуково " и " Домодедово " полети са отклонени за " Шереметиево " и летището в Нижний Новгород.

Според Telegram каналите Mash и Baza на летищата е въведен проект " Килим ", който се афишира при засичане на неидентифицирани и нежелани летящи обекти в небето. След оповестяването му в небето могат да бъдат единствено военни и самолети.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР